Csatlakozz Te is a Crucial Catch kampányunkhoz

A program céljáról a sportsmarketing.hu marketingmenedzserünket kérdezte

A szakportál először magáról a Crucial Catch programról szólaltatta meg Tóth Dávidot,
Amióta a csapatnál vagyok, tehát már 3-4 éve foglalkoztat a téma, hogy egy ilyen kezdeményezést szívesen átültetné(n)k Amerikából Magyarországra, Szombathelyre. Tehát volt egy ötletünk, amelyhez megtaláltuk azt az alapítványt, amelynek segíthetünk. Az Alpokalja a Daganatos Gyerekekért Alapítvány gyerekekkel foglalkozik, a Pink Október üzenete nem passzolt volna a gyűjtés kedvezményezettjeihez. Tovább kutattunk a témában, és ekkor találkoztunk az NFL Crucial Catch kampányával, amely a szűrésekre való eljárás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ezt a két üzenetet igyekszünk összekötni most októberben.

Marketingmenedzserünket a célokról, „mérőszámokról” is kérdezték
Őszintén? Nincsenek számok. Véleményem szerint egy ilyen kezdeményezés túlmutat a KPI-okon. Mondhatnék összeget, de egy ilyen gyűjtésnél mindennek örülünk. Egy ilyen Alapítványnál egy ilyen „harcban” nincs olyan, hogy elég pénz gyűlt össze. Persze beszélhetünk arról, hogy mennyi emberhez jut el az üzenet, ezt is lehetne számszerűsíteni, KPI-ba foglalni. Erre is mondhatnék egy számot, de számít az, ha kettővel kevesebb, vagy több lesz végül az eredmény? Ez túlmutat ezen. Két célunk van:

Mozdítsuk meg a várost, fogjon össze a Falco-család!
NE CSAK VEDD, HORDD IS

Szeretnél Te is csatlakozni, mutatjuk, hogy tudsz TE segíteni?

Csapatunk a szeptember 30-i szezonrajttól kezdve mindegyik, októberben rendezett hazai mérkőzésen csak és kizárólag az erre a kampányra készített ADOMÁNYPÓLÓKAT árusítja a helyszíni Falco-Shopban!

A póló megvásárlásával az alapítvány közvetlen működését segíted, viselésével pedig felhívod a figyelmet, a szűrő programok fontosságára.

A mottónk NE ’CSAK’ VEDD, HORDD IS!

A marketingmenedzserünkkel készült TELJES interjút IDE KATTINTVA olvashatod el.