A Gotthard iskola diákjai jártak Nálunk

A 2023/24-es szezon első edzéslátogatására került sor

Csütörtökön folytatódott csapatunk iskola-programja. A csütörtök esti edzésünkre a Gothard Jenő Általános Iskola kosárlabda szakkör diákjai látogattak el. Az estét egy kis beszélgetéssel kezdtük, majd miután megérkeztek a fiúk az edzésé volt a főszerep. A fiatalok lelkesen figyeltek és sokszor meg is tapsolták játékosainkat.

A bemelegítés után a közel 40 fős csapatot gyúrónk, Tanai Zoli bácsi fogadta és mesélt el egy-két kulissza titkot, sőt a nagy csapat öltözőjében még a bátrak felpróbálták @pzoli9 @basketballcl mezét is. A látogatás a konditeremben folytatódott, ahol a Gothardos diákok „meglesték” a felnőtt csapat kondiprogramját.

Az Aréna-túra végén egy gyors kvíz várt a fiatalokra, méghozzá értékes díjakért szálltak versenybe a látogatók. A fődíj 2db sál volt (2 fős csapatokban mérkőztek meg a fiatalok) de 2. és 3. legtöbb pontot elérő csapat is kapott jutalmat.

Természetesen a nap zárása a közös fotók és aláírások gyűjtése volt. Egy remek hangulatú délutánt/estét zártunk a Gotthardosokkal. A programot folytatjuk, nem állunk meg. Ha jelentkezni, vagy érdeklődni szeretnél a programmal kapcsolatban, nyugodtan írj erre az e-mail címre: falcoiskolaprogram@gmail.com

A látogatásról készült kis videó: