A hetet a Táplászentkereszten zártuk.

Krivacsevics Márkó, Perl Zoltán és Tanoh Dez András látogatta meg a táplászentkereszti tábort.

Tegnap délután 14:00 órakor találkoztunk a fiatal táborozókkal. Igen, Perl Zoltán szerdán még Lengyelországban játszott, de nagyon szívesen vállalta a tábori szereplést. Közel 30 gyereket szórakoztattak játékosaink. Két csoportra bontottuk a fiatalokat, ugyanis mellettünk a Crushers amerikai focistái – akik ugyanúgy kint lesznek a Savaria Karnevál alatt a Bajnokok Terén – is játszottak a fiatalokkal.

Mivel Krivinek és Andrisnak – Zozó még a jól megérdemelt pihenőidejét élvezi – 17:00 órakor kezdődött a délutáni a edzések, ezért csoportonként 30-30 percet töltöttünk a táborlakókkal. A forgatókönyv ugyanaz volt. A gyors bemutatkozás után a kosárlabdáé volt a főszerep. Zozó és Krivi bemutatta a feladatokat, közben Andris, mint egy jó edző hibát javított és segített a fiataloknak. A nagy melegben nem volt senkinek sem könnyű dolga, de mindenki igyekezett a legjobban utánozni játékosainkat. A labdás gyakorlatok után a játéké volt a főszerep. A srácok levezényeltek egy sorversenyt majd dobóversenyben is megmérették a csoportokat.

A végén természetesen nem maradhatott el a közös fénykép készítés és az aláírásgyűjtés sem, de a legnagyobb örömet a versenyek során aratott győzelmek aratták.

Köszönjük a lehetőséget!