Alakul a keret!

Több magyar játékosunkkal is sikerült megegyeznünk.

A szezon során már eldőlt, hogy Keller Ákos és Perl Zoltán 2023/24-es szezonban is – sőt Zozó esetében 2024/25-ben is – sárga-feketében lépnek pályára. A februári bejelentéskor már Gráczer György Ügyvezető Igazgatónk utalt rá, hogy Kovács Benedeknek is élő szerződése van. Fiatal játékosunknak bár a szezon végén lejárt volna a kontraktusa, februárban Ő is egy évvel meghosszabbította a szerződését. A bajnoki döntőben Bene átlagban kicsivel több, mint 20 percet töltött parketten, ezalatt 5,9 pontot és 2,7 lepattanót szerzett. Fiatal játékosunk így értékelte a szerződés hosszabbítást: ” Könnyen megszületett a döntés a folytatásról, hiszen mindkét fél nyitott volt rá. Örülök, hogy további 1 évig viselhetem a sárga-fekete mezt, bízok a sikeres folytatásban! Hajrá Falco!

Május elején az is eldőlt, hogy a következő két szezonnak is Milos Konakovval a kispadon vágunk neki. Milos eddigi két szezonjában két bajnoki címet és egy kupa aranyat ünnepelhetett, aki a hosszabbítás után így értékelt: „Ez a hosszabbítás azt mutatja, hogy egy irányba haladunk a klubbal. 6 éve vagyok a Falco-család tagja, és a sikerek után is mondhatom, hogy a klub és én is éhesek vagyunk! Úgy gondolom, hogy együtt nagy dolgokért küzdhetünk!”

A napokban jelentettük be Krivacsevics Márkó hosszabbítását is, aki a magasposzt rotációjában fogja segíteni csapatunkat. Krivi így értékelte a szerződéshosszabbítást: „Nagyon örülök, hogy jövōre is ebben a csapatban folytatom. Úgy gondolom, hogy sokat tudok majd segíteni a csapatnak, sokat tudok fejlōdni, és több lehetōséget tudok majd kapni. És természetesen az aranyérem megszerzése volt a legjobb élmény, és újra akarom ezt érezni ezzel a kiváló közönséggel!”