BELÉPTETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK!!!

A biztonságos, kényelmes és zavartalan beléptetés érdekében az MKOSZ az alábbi információkat osztotta meg velünk A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA FINAL4 előtt.

A Tüskecsarnokba előzetes egyeztetés nélkül behozhatóak az 1*2 méternél kisebb méretű, a sportszerű szurkolással kapcsolatos tartalommal rendelkező zászlók.

Az 1*2 méternél nagyobb molinókat előzetesen a sportszervezeteken keresztül a szervezők részére meg kell küldeni. A szervezők által jóváhagyott molinókat a mérkőzésre azok ellenőrzését követően lehet a csarnokba behozni.

A nagy méretű molinók a szurkolók feje fölött csak abban az esetben kerülhetnek kifeszítésre, ha lángmentesített anyagból készültek. A molinók lángmentesítését igazoló dokumentumot előzetesen a szervezők részére kérjük a sportszervezeten keresztül megküldeni. Kérjük, hogy aki nagyobb molinóval érkezne, az a kapunyitáskor érkezzen a csarnokhoz.

A molinók a rendezők javaslatai és útmutatásai alapján kerülhetnek a csarnokban kifeszítésre. Nagy méretű zászlórúd (1,5 méternél hosszabb) behozatala csak előzetes tájékoztatást és jóváhagyást követően engedélyezett.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a zsűri mögötti szektorokban (L, M és N) dobot, kürtöt és egyéb zajkeltő eszközt nem lehet használni.

Kérjük a szurkolókat, hogy lehetőség szerint kis méretű táskával érkezzenek, italt ne hozzanak magukkal, mert palackos folyadékot a csarnok területére nem lehet behozni.

A jogszabályok értelmében a nézőktől elzárt helyekre (pálya, más szurkolói szektor, öltözőfolyosó, stb.) a szurkolónak szigorúan tilos a belépés a sportrendezvény egész időszakában!

A csarnokban biztonsági kamerarendszer működik.

Kérjük, hogy az egyes szurkolói csoportok az előzetesen kijelölt parkolókat (kép) vegyék igénybe.