Csütörtökön visszaültünk az „iskolapadba”

Elkezdődött a helyi iskolákkal közös programunk.

A héten már beszámoltunk róla, a mostani sorsolás lehetővé teszi, hogy hétről-hétre meglátogassuk Szombathely iskoláit. A tegnapi nap folyamán játékosaink részt vettek az első bevetésen. A Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskolába Milos Konakov vezetőedzőnk, Boris Barac, Keller Ákos játékosaink, és Tóth Dávid, marketing- és kommunikációsmenedzserünk látogatott el, ahol 2*45 percig beszélgettek, játszottak a fiatalokkal.

Az első 45 percben óvodások és alsós gyerkőcök ismerkedhettek meg a jelenlévőkkel, és külön érdekesség volt, hogy Milos szerbül, Boris pedig horvátul mutatkozott be a fiataloknak. A résztvevők elmondták, mikor, hogyan kezdtek el kosarazni, illetve, hogy milyenek az edzések, hogy kell elképzelni egy kosaras napját. Utána a gyerekek kérdéseire válaszoltak, de a legnagyobb élmény a közös kosarazás volt. A végén természetesen nem maradhatott el a közös csoportkép készítés sem.

A második 45 percben az idősebbeknél, már kicsit több szó esett a srácok mindennapjairól, szokásaikról, de itt is a legnagyobb sikert a közös kosarazás és a futóverseny aratta.