Gyűjtsünk együtt a szombathelyi Karitásznak!

2022.12.21-én ismét MINDENKI SZOMBATHELYI!

Évről-évre a karácsony előtti utolsó hazai mérkőzésünkön egy nemes cél érdekében gyűjtést szerveztünk, ahol szurkolóink mindig egységesen léptek fel. Hol nehéz sorsú gyerekeknek, családoknak, hol szervezeteknek gyűjtöttünk, és ez idén sem lesz másképp.

A tavalyi évhez hasonlóan az idei gyűjtésen is a Katolikus Karitász Szombathelynek segítünk. A szervezet karitatív tevékenységet végez, a szombathelyi rászorulóknak segít nap, mint nap. Az elmúlt év nagyon nehéz volt, ezért is hívjuk SZURKOLÓINKAT, hogy a karácsony közeledtével segítsük a rászorulókat.

A megkeresésünkre a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász elmondta, hogy főleg gyerekjátékoknak és tartós élelmiszereknek örülnének, mert a jelenlegi helyzetben ezekből a termékekből van a legkevesebb.

Hogyan lehet adományozni? A 2022.12.21-én 18:00 órakor kezdődő SIG Strasbourg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésünk során a főbejáratnál egy szépen feldíszített karácsonyfát kell keresni. Oda lehet letenni a Karitásznak szánt adományokat. Az adományokat – amennyiben módjuk van rá – kérjük cipősdobozba csomagoljátok és úgy tegyétek a fa alá.

Hajrá Szombathely!

Hajrá Falco!