Három U20-as játékosunk is a felnőtt a keret tagja lesz

Hansen Dániel, Németh Bálint és Takács Zsolt már tavaly is a nagyokkal edzett

Mindhárom játékosunkat megkérdeztük. Az U20-as válogatott Takács Zsolt így fogalmazott: Nagyon örülök, hogy már a 3. szezonomat kezdhetem meg a felnőtteknél. Úgy érzem, jó lehetőség ez a fejlődésre, élni szeretnék vele. Minden évben többet szeretnék elérni, és bizonyítani a stábnak, magamnak. Remélem a következő szezonban sikerül sok szép eredményt elérni.

A tavalyi csapattal Magyar Kupát és bajnokságot nyerő Hansen Dániel is nyilatkozott. Nagyon jó érzés, hogy a tavalyi, sikeres szezon után, idén is a Falco felnőtt csapatának tagja lehetek, és a nagy csapattal kezdhetem meg a felkészülést. Tudom, hogy az idősebb, rutinosabb társaktól nagyon sokat tanulhatok, ezt az idei szezonban is fel akarom használni. A legjobb tudásom szerint akarom segíteni a csapatot.

A tavalyi szezonban is a felnőtt csapattal edzett Németh Bálint, aki az idei szezontól hivatalosan is a felnőtt csapatunk tagja lesz: Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehetek! Gyerekkorom óta ez volt az álmom. Régen még a ‘B’ középből buzdítottam a csapatot, most meg már velük edzhetek, ez hihetetlen érzés. Rengeteg munka és áldozat van benne, de nagyon megérte, hiszen az ország legjobbjaitól tanulhatok. Minden edzésen próbálok ellesni valamit Zozóéktól (Perl Zoltán) és a 100%-ot nyújtani. Nagyon jó érzés benne lenni a keretben, szeretnék bizonyítani is! Izgatottan várom a következő szezont.