HETI MENET 04.01-07.

Eljött a Magyar Kupa FINAL FOUR hete

Az Arconic-Alba Fehérvár elleni bajnoki mérkőzés után, Budapesten a BOK csarnokban, a Magyar Kupa négyes döntőjével folytatódik a szezonunk.

A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa mérkőzéseire megkezdődött a jegyértékesítés, IDE KATTINTVA elérhetőek! A jegyek napijegyek, és egységesen 3500 Ft-ba kerülnek. A belépés 2 éves kor alatt ingyenes. Az MKOSZ kérése, hogy mindenki a saját csapatának a szektorába vásárolja meg a jegyé! A 💛🖤 szektorok az EVENTIM oldalán meg vannak jelölve. A szurkolói csoporttal egyeztetve, azt kérik hogy a csoport tagjai a 102-es szektorba váltsák meg a belépőjegyet‼️

A csapat a szokásos módon készül a hétvégére. Milos Konakovék húsvét hétfőn egy edzéssel kezdik meg a hetet, majd kedden dupla edzés szerepel a programban. A hét második felében kezdődik a finomhangolás a Szeged elleni Magyar Kupa elődöntőre. Péntek délután utazunk a fővárosba, ahol a szállás elfoglalása után még egy edzés fog várni Perl Zoliékra.

Ha nem tudod élőben nézni a szombati mérkőzést, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOShttps://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US
*A Kupa-hétvégét az M4 Sport közvetíti, az első elődöntőt (Falco vs. Szeged) az m4sport.hu tűzi műsorára.

Ha érdekel a csapat erőnléti felkészülése, akkor ajánljuk a Sólyom Hangja 10. epizódját, ahol Dr. Laki Ádám erőnléti edzőnk beszélgettet Kollerics Barnabással. Ádám a felkészítés mellett érdekes történeket is mesélt, ha érdekel az Ő története, akkor KATTINTS IDE.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!