HETI MENET 2023.08.21-27.

A héten becsatlakoznak a válogattak az edzés munkába, hétvégén pedig kint leszünk a Karneválon!

A héten kondi és taktikai edzések is szerepelnek a programban. Milos Konakov és Djorjde Ilic vezeti a technikai, taktikai edzéseket, de csapatunk erőnléti edzője Dr. Laki Ádám is dolgoztatja a játékosainkat. Bekapcsolódnak a munkába válogatottjaink. Benke Szilárd, Keller Ákos, Perl Zoltán és Pongó Marcell is megkezdi a sárga-fekete edzéseket.

A héten ráadásul debütál új podcast sorozatunk A Sólyom Hangja. Mindazoknak akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollertis Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való! A bevezető 0. epizód a héten lesz elérhető a Spotifyon, de eddig IDE KATTINTVA elérhető a Pályán kívül 1. és 2. évadjának összes része.

További hír, hogy ott leszünk a Savaria Karneválon. Idén péntektől-vasárnapig a Bajnokok Terén leszünk, ahol több programmal és meglepetéssel is készülünk a szurkolóinknak.

Délelőttönként kisebb-nagyobb játékokat szervezünk a karneválozóknak. Lesz kosárra dobás, sőt diner „akadálypálya” is. A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják vezetni. Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnok csapat játékosaival és stáb tagjaival is. Érdekes interjúk, kellemes beszélgetések, autogram-osztás, és fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. A Karnevál alatt minden játékossal lesz lehetőség  találkozni.

A Karnevál hétvégéjén meglepetéssel is készülünk a rajongóknak, hiszen bemutatjuk a következő szezon szurkolói pólóit, relikviát, amit a Falco-Shopban (Nyitvatartás: 12:00-20:00 ) meg lehet majd vásárolni.

Légy aktív, és tedd próbára ügyességedet  a játékokban, és értékes Falco-nyereményeket nyerhetsz!