HETI MENET 2023.09.04-10.

A héten Oberwartban lépünk pályára!

A szokásos mederben zajlik a felkészülés, csapatunk az edzések mellett, már az edzőmeccsek sorát is elkezdte. Csütörtökön az osztrák, Oberwart Gunners ellen lépünk pályára.

A hét elején épp ezért a konditermi edzések mellett a taktikáé lesz a főszerep. Milos Konakov vezetése mellett Djordje Ilic, Svajda Gábor dolgozik a fiúkkal, de a hétfői, keddi napon kis konditermi edzés is vár a srácokra.

Az osztrák csapat elleni mérkőzést az Oberwart Sporthalleban tartják. A mérkőzésre szóló belépőjegyek árai a következők:

Felnőtt – 10 EUR,-
Nyugdíjas/Diák(Egyetemista) – 7 EUR,-
Diák (11-18 év) – 5 EUR,-
Gyerek (0-10 év) – Ingyenes

További hír, hogy a héten érkezik A Sólyom Hangja podcastünk második része, amiben Gábor Máté, technikai vezetőnk beszélgetett Kollerits Barnabás műsorvezetőnkkel. A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való! Addig is hallgasd meg Te is az első részt. IDE KATTINTVA elérhető a Tóth Dáviddal készült beszélgetés.

A hetet pedig a Weöres Sándor Színházban „zárjuk”. Csapatunk hivatalos fotósának, Hornyák Emőkének a válogatása alapján készült el az ÖT CSILLAGOS PILLANATOK névre keresztelt sportfotó kiállítás. A program 18:00 órakor kezdődik. Sok szeretettel várunk TÉGED is. A kiállítás megtekintés díjtalan.

Hajrá Falco!