Hivatalos csapatunk felkészülési menetrendje

Olaszországban is pályára lépünk!

A felkészülési időszakban természetesen az edzések mellett több csapattal is összecsapunk. Az első mérkőzést 09.01-jén játsszuk. Az ellenfél a Budapest Honvéd csapata lesz. 2023.09.07-én Oberwartban lépünk pályára. A 18:00 órakor kezdődő mérkőzés NYÍLT KAPUS lesz.

5 nap múlva, 12-én már a Sopron csapatát fogadjuk, de zárt kapuk mögött rendezzük a mérkőzést. A Sopron elleni összecsapás után Olaszországba utazunk, ahol a Brindisi csapata által szervezett tornán veszünk részt. Az ellenfelek a Napoli és a Brindisi csapatai lesznek. Utóbbi a tavalyi szezonban a FIBA EURCUP-ban szerepelt, és 3-3-as mérleggel zártak az olaszok. A Napoli csapata a tavalyi bajnokságot 12 győzelem mellett 18 vereséggel a 12. helyen zárta (16 csapatos a liga). A Brindisi csapata a 7. helyen bekerült a rájátszásba (15-15-ös mérleg), ott a későbbi döntős Virtus Bologna állította meg őket.

A szokásoknak megfelelően a felkészülést a Horváth Zoltán Emléktorna zárja, ekkor nyitjuk meg az Aréna Savariát az új szezonra! A pontos programról, a csapatokról a felkészülés folyamán osztunk meg bővebb információkat.