Ismét ellátogatunk egy helyi iskolába!

Felkészül a Paragvári Utcai Általános Iskola!

Csapatunk nagyon büszke arra, hogy hazai mérkőzésein mennyi fiatal, iskolás rajongó van jelen. Mellette mindig fontosnak tartottuk, a fiatalok sportos életmódra való nevelését is. Két évvel ezelőtt elindítottuk a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Szombathelyi Iskolákért programunkat, aminek elsődleges célja a helyi iskolák diákjainak mérkőzés látogatásának biztosítása volt.

A program legfontosabb célja, hogy a gyerekeknek élményt adjunk, egy lehetőséget, hogy testközelből megismerjék azokat, akiknek szombatonként szurkolni szoktak. Az iskola-látogatás másik feladata, hogy korosztálytól függően olyan témákról beszélgessünk velük, ami érdekli őket, és természetesen a közös játék sem maradhat el.

Múlt héten meg volt az első bevetés. Előző csütörtökön a Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskolába látogattunk, ahol a kicsikkel, nagyokkal remekül éreztük magunkat.

A program következő résztvevője a szombathelyi Paragvári Utcai Általános Iskola, akiket csütörtök délelőtt látogatunk meg. A mostani alkalommal Kovács Benedek, Stefan Pot és Krivacsevics Márkó vesznek részt a 2*45 perces beszélgetésen.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!