Kreatív storytelling kampány csapatunknál

Magyarország sportmarketing szakportálja, a sportsmarketing.hu készített cikket csapatunk Pályán kívül című sorozatának 1. évadjáról.

A portál szerint, az elmúlt évek marketing és gazdasági trendjei azt mutatják, hogy a sportklubok számára a közösségi média jelenlét mellett még nagyobb teret nyer a tartalomgyártás és annak szisztematikus elemzése. A COVID 19 járvány okozta digitalizáció felgyorsulása, valamint az orosz-ukrán háború gazdasági hatásai tovább növelték a sportklubok digitalizációba fektetett energiáját, hiszen a fennálló helyzet új megoldásokat követelt.

 A Pályán kívül sorozat a csapatunk YouTube csatornáján fut, és a műsor legfőbb célja az volt, hogy lerántsa a játékosokról a mezt és emberként mutassa be őket, betekintést adva a személyes történetükbe. Érdekesség, hogy a mélyinterjúval is felérő beszélgetések a megszokottól eltérően nem kosárlabda pályán, vagy annak környékén történtek, hanem egy autóban.

A 12 részes sorozat összesen 21.114 megtekintést generált, és megnövelte a YouTube-csatorna feliratkozóinak számát. A teljes cikket és elemzést IDE KATTINTVA olvashatjátok el.