Megújítottuk, sőt bővítettük is a Király Park Hotellel közös együttműködésünket

A 2023/24-es szezonban is él a két fél közötti megállapodás

A sajtótájékoztatón a két együttműködőt, Király Gábor a Király Park Hotel Ügyvezető Igazgatója, valamint csapatunk Ügyvezető Igazgatója, Gráczer György képviselte. A város részéről pedig dr. László Győző volt jelen a Király Park Hotelben tartott sajtótájékoztatón. A bejelentést, csapatunk felügyelő bizottságának elnöke Tóth Kálmán vezette.

Alpolgármester Úr elmondta, mennyire üdvözítő, hogy két, Szombathely város sportéletében szerepet vállaló ikon ül egy asztalnál. Kiemelte, hogy a tavalyi együttműködés is erősítette a két résztvevő városban elfoglalt helyét, és ezt csak tovább erősíti a szerződés bővítése és meghosszabbítása.

Király Gábor, a Király Park Hotel Ügyvezető Igazgatója elmondta, hogy korábbi élsportolóként tudja, mennyire megterhelő tud lenni egy szezon, és fontosnak tartja, a mérkőzések közötti lelki-testi regenerálódást. Továbbá annak is nagyon örül, hogy egy olyan szintű csapat, mint a Falco, hasonlóan gondolkodik, és a többi szombathelyi egyesülettel karöltve akarnak közösen tenni a városért. Az előző szezon végeztével mindkét fél elégedetten számolt be az együttműködésről, így nem volt kérdés a folytatás.

Gráczer György kitért az együttműködés részleteire, miszerint játékosaink az előző évhez hasonlóan – heti rendszerességgel igénybe vehetik a Hotel wellness részlegét, sőt Csapatunk Ügyvezető Igazgatónk kiemelte, hogy a nagy testi és mentális terhelés miatt több szolgáltatással is bővül az együttműködés. A cél, hogy minél jobb lehetőségeket biztosítsunk a sárga-fekete sportolóknak. A csomagban szerepel a regenerálódást gyorsító Zamar, masszázs, kinesio taping szolgáltatás. Az esetleges sérülések esetén Ultrahang, Lézerterápia áll a rendelkezésünkre, de már többször tapasztaltuk a Király Hotel és Wellness vendégszeretetét.

A sajtótájékoztató végén mindkét fél hangot adott annak, hogy remélik a mostani együttműködés a későbbiekben, hosszútávon és kibővített formában is működni fog.

Fotó: Nagy Jácint, Savaria Fórum