Műsorvezetőként vitte sikerre a Falco-Vulcano Energia KC játékosa a klub új videósorozatát

Sportsmarketing.hu az Egy Negyed a Palaceban című sorozatunkat mutatta be

Néhány hete mutatták be a Falco-Vulcano Energia KC kreatív storytelling kampányának egyik elemét, az idén a második évaddal jelentkező Pályán kívül sorozatot. Ezúttal egy másik műsor, az Egy negyed a Palaceban hátteréről és teljesítményéről adtunk bővebb információt a szakportálnak.

“Az Egy negyed a Palaceban műsorunk nagyon jól illeszkedik csapatunk kreatív storytelling kampányába, amelynek célja, hogy a digitalizáció segítségével közelebb hozzuk a játékosainkat a szurkolókhoz. A Pályán kívül sorozat hosszabb, mélyinterjú jellegű beszélgetéseivel szemben az Egy negyed a Palaceban sokkal pörgősebb, rövidebb, humorosabb részekből áll és inkább a srácok játékos oldalát mutatja be. Nagyon jól kiegészíti egymást a kettő.”

Az ötletgazdát és egyben műsorvezetőt is megkérdezték a műsorról: Izgalmas szerepkör volt, hiszen még sosem szerepeltem ilyen szituációban. A hétköznapokban mindenkivel jó kapcsolatot ápolok a csapatból, így tudtam, hogy kit-kivel tudok összepárosítani és milyen kérdéseket tegyek fel, hogy kiegyenlített legyen a küzdelem. Figyeltem arra, hogy mindenki a saját nemzetiségéhez, korábbi tapasztalataihoz kapcsolódó témákat kapjon. Ez nem mindig volt egyszerű, de összességében nem okozott problémát, és a lényeg, hogy a végén mindenki mosolygósan távozott. Az első felvonásban könnyebb dolgom volt, mert csak a párokra kellett koncentrálnom, a másodikban viszont figyelnem kellett arra is, hogy a párok megcserélésekor ne kapják ugyanazokat a kérdéseket a srácok. A forgatás egy-egy szabadnapnyi időt vett el, viszont ezek remek hangulatban teltek. A felkészülés úgy zajlott, hogy amikor eszembe jutott egy jó kérdés, témakör, akkor gyorsan leírtam, így később már csak össze kellett illeszteni az ötletdarabkákat. A munkát nagyban segítette, hogy körülöttem mindenki tapasztalt, profi szakember a maga területén. Vizi Laci és Németh Ricsi [a videó crew tagjai – a szerk.] mindenben segített, nélkülük ez nem jött volna össze” 

A teljes anyagot IDE KATTINTVA olvashatjátok.