Nincs megállás, most csütörtökön a Gothard Jenő Általános Iskolában folytatódik Iskola-programunk!

Alsós és felsős diákokkal is találkozunk majd

Az előző héten a Szombathelyi Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolába Ray Cowels, Takács Zsolt, Verasztó Péter, Zach Brown játékosaink, Marko Curovic másodedzőnk és Tóth Dávid, marketing- és kommunikációsmenedzserünk látogatott el, ahol 2 tanórán vettek részt.

Ray és Zach két angol órán voltak középpontban, ahol az iskola tanulói a rövid bemutatkozás után kérdésekkel készültek amerikai légiósainknak. Két fiatal játékosunk, Zsoca és Peti osztályfőnöki órákon vettek részt, ahol a tanulás és sportolás összehangolásáról beszélgettek a fiatalokkal. Mindkét órán sok kérdést kaptak a srácok és nagy öröm volt, hogy az angol órákon sokan mertek angol nyelven kérdezni fiúktól.

Marko az első 45 percben az iskolai kosárpalánta csapatnak tartott edzést, ahol főleg az alapállást és a labdavezetést gyakoroltatta a lelkes fiatalokkal. A 4. órában (a második 45 percben) egy hatodikos osztály érkezett a tornaterembe, akik nagyon lelkesen fogadták az új “tesitanárukat”, és fegyelmezetten hajtották végre Marko utasításait. A fordításban és a hibajavításban pedig az iskola testnevelője és csapatunk marketingmenedzsere segédkezett.

A 4. óra után a 15 perces szünetben pedig a gyerekek megszállták az aulát, ahol a csapatnak készített faliújság alatt fotók, videók készültek, de a kötelezőnek mondható program a dedikálás sem maradhatott el. A végén érkezett az igazi meglepetés, ugyanis az iskola néhány tanulója saját készítésű rajzokkal lepte meg a csapatot.

A program következő résztvevője a Gotthard Jenő Általános Iskola akiket holnap délelőtt látogatunk meg. Perl Zoltán, Kovács Benedek és Sövegjártó Ábel 2 tanórán fognak részt venni. A srácok az első 45 percben az alsós évfolyammal, évfolyamnak egy kisebb bemutatót tartanak, és a kisebb pihenő után pedig 2 felsős osztállyal fognak megismerkedni.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!