Olvasd el Milos értékelését – Mestermérleg

Milos az olasz hétvégét értékelte

Számomra az első mérkőzés képe fontosabb volt, hiszen akkor volt friss a csapat. A Napoli elleni kicsit gyengébb, puha kezdés után kontrollálni tudtok a találkozót és úgy érzem, megérdemelten nyertünk! Jobb döntésekkel, magabiztosabb is lehetett volna a győzelem, de ezeket a szituációkat is meg kell tanulnunk. A Brindisi elleni „döntő” egy igazi ki-ki mérkőzés volt, végig egy kiélezett küzdelem zajlott, és az utolsó percek döntöttek. Az olasz csapat több, nehéz dobást is értékesített, nekünk kimaradt egy-két „üresebb” dobás, így a végén az övék lett a győzelem. Ez alakulhatott volna másképp is.

Összességében nagyon elégedett vagyok a tornán látottakkal. Két különböző játékstílust képviselő ellenféllel játszottunk, és mindkétszer nagyon jól reagáltak a fiúk. Sok jó dolgot láttam, de ez a torna abban is segített, hogy érezzük, hol vannak még hiányosságaink. Az új játékosok egyre jobban kezdik érezni a légkört, de biztos szükségünk van még egy kis időre, hogy összeálljon a csapat. Ha össze kéne foglalnom a hétvégénket, akkor azt mondanám, hogy Elégedett vagyok az olasz túrával, sokat adott nekünk, és sokat fog jelenteni számunkra!

Ne felejtsük el, hogy a hétvégén már itt a Horváth Zoltán emléktorna, amit nagyon várok, hiszen újra nézők előtt léphetünk pályára az Aréna Savariában! Várunk mindenkit!