ÚJABB SZPONZOROKAT JELENTHETÜNK BE!

A Volvo-Alpok Autó KFT. és az MVD-SZIG KFT. régi-új szponzorjainkkal tartottunk közös sajtótájékoztatót.

Nagy örömünkre a mai nap folyamán újabb együttműködést jelenthettünk be. A délutáni sajtótájékoztatónkon csapatunk felügyelő bizottságának elnöke, Tóth Kálmán, ügyvezető igazgatónk Gráczer György, a város részéről pedig Dr. László Győző, valamint a szponzorok képviselői vettek részt. A téma nem más volt, mint egy régi és egy új szponzor bejelentése. A sajtótájékoztató elején Tóth Kálmán és Dr. László Győző kiemelte, hogy mennyire örül az újabb szponzoroknak és kiemelték, mennyire fontosnak tartják, hogy csapatunk költségvetése több pilléren áll. A felszólalók kiemelték, hogy csapatunk a szurkolóira, a szponzorokra épít, és természetesen élvezi a város bizalmát, támogatását is.

Ügyvezető Igazgatónk, Gráczer György örömét fejezte ki, hogy a Volvo Alpok Autó KFT. továbbra is csapatunk kiemelt szponzorjai között szerepel, és a tavalyi névadó szerep után ebben a szezonban ismét 8 számjegyű összeggel támogatja a csapatot. Az új szponzor az idei évad mezén is megtalálható MVD-SZIG KFT. lett, aki szintén kiemelt szponzori státuszt érdemelt ki, hiszen a lapostető szigeteléssel foglalkozó cég is 8 számjegyű összeggel támogatja a csapat költségvetését.

Két támogató cég közül, elsőként Hazafi László a Volvo Alpok Autó KFT. ügyvezetője szólalt fel, aki bizakodva jelentette ki, hogy bízik a hasonlóan sikeres folytatásban. A tavalyi szezonban Falco-Volvo Alpok Autó Szombathelyként lettünk bajnokok, hasonló sikereket kívánt az idei szezonra is.

Az új támogatónkat három ügyvezetőjük képviselte. Danka Tamás, Vida Attila, és Mikula Albert is kiemelte, hogy nagy sikerként könyvelik el, egy ekkora múltú és ilyen sikerekkel rendelkező csapat támogatását. Egyetértettek abban, bíznak a hosszútávú együttműködésben is!

Hajrá Falco!