Visszaültünk az „iskolapadba” – Videóval frissítve

A héten két iskolába is ellátogattunk

A héten már beszámoltunk róla, hogy hétfőn a Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskolát, míg szerdán a Szombathelyi Neumann János Általános Iskolát látogattuk meg

Hétfőn Dr. Laki Ádám egy 45 perces biológia órán vett részt, ahol a sport és egészség, táplálkozás volt a fő témakör, de csapatunk erőnléti edzője az edzések programjáról is osztott meg belsős, érdekes információkat. Stefan anyanyelvén tartott egy tesi órát, ahol természetesen a kosárlabda került elő. Volt dobóverseny, labdavezetés és ziccer dobás is, majd nem maradhatott el a futóverseny sem. Krivacsevics Márkó ez idő alatt a 2. osztályba ült be egy olvasás órára, ahol Ő is szerbül, de néha magyarul beszélgetett a kicsikkel. A második 45 percben Stefan egy angol órára ült be az ötödikesekhez, ahol a felsősök tudtak tőle kérdezni, míg Krivi az elsősökhöz csatlakozott egy táncórára.

Szerdán Tanoh Dez András, Németh Bálint és Djordje Ilic látogatott el a Szombathelyi Neumann János Általános Iskolába, és az első, valamint második órában is rendhagyó angol órán vették részt. A diákok a rövid bemutatkozás után angolul, vagy magyarul tettek fel kérdéseket, amire játékosaink és másodedzőnk is készségesen válaszoltak.

Mindkét délelőttöt is az aláírásgyűjtés zárta, ahol az iskolák diákjai megrohamozták a fiúkat. Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk az Oladi Általános Iskolában, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

Köszönjük mindkét iskolának a lehetőséget!