A hetet a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium Nyári Táborában kezdtük.

Hansen Dani, Horváth Ádi, Németh Bálint, Perl Zoltán és Verasztó Péter látogatta meg a fiatal táborlakókat.

A héten már beszámoltunk róla, hogy iskola programunk következő helyszíne a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium lesz, ahol a nyári táborban vendégeskednek játékosaink. A hangulat ismét remek volt. A srácok elsős és másodikas diákokkal találkoztak és a szokásoknak megfelelően egy gyors bemutatkozás után záporoztak a kérdések. A fiatalok a fiúk kedvenc színére, állatira voltak kíváncsiak, de kaptunk meccsel kapcsolatos kérdéseket is.

A délelőtt második felében már a kosárlabdáé volt a főszerep. Perl Zoli a többiek segítségével egy kis labdás ügyességfejlesztést tartott, de levezényelt egy sorversenyt is, ahol már csapatunk kabala állata a Sólyom is tagja volt egy szerencsés csapatnak. Pihenésképpen a találkozás végén a kicsik kosárra dobhattak, viszont a Sólyom „szemtelen volt”, így egy közös „Sólyom üldözéssel” zárult a tábori látogatásunk.

Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk a Brenner János Általános Iskola és Gimnáziumban, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

Köszönjük a lehetőséget!