HETI MENET 02.26-03.03.

Két iskola és egy debreceni túra

Véget ért a válogatott selejtező-ablaka, így a hétvégén már újabb bajnoki vár ránk. A két selejtezős mérkőzésen 0-2-es mérleget ért el a válogatott, ahol Benke Szilárd, Perl Zoltán, Keller Ákos és Pongó Marci mindkét mérkőzésen bent voltak a magyar kertben, míg Tanoh Dez András a felkészülés, az edzések alatt húzta magára a válogatott szerelést. Ők egy kisebb pihenő után csatlakoznak be csapatunk felkészülésébe.

Számunkra a bajnokság szombaton, Debrecenben folytatódik, így válogatottjaink nélkül, de elkezdjük/folyatjuk az edzéseket. A hétfői szabad délelőttön Krivacsevics Márkó, Stefan Pot és Dr. Laki Ádám látogatta meg a Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskola diákjait. Délután természetesen már újra edzésbe állnak a srácok. A programban továbbra is még egy kis technikai és fizikai fejlesztés szerepel, majd hét második felében, a válogatott kerettagok csatlakozásával kezdődik meg a DEAC elleni finomhangolás. Vendégszereplésünk jegyinfóit, majd a hét második felében tudjuk megosztani szurkolóinkkal. A csapat edzésprogramja lehetővé teszi, hogy szerdán is ellátogassunk egy helyi iskolába. A délelőtti órákban a Neumann János diákjaival ülünk össze, és tartunk egy rövid kérdezz-feleleket.

A hónap utolsó napján – ahogy megszokhattátok – érkezik a legújabb Sólyom Hangja epizód. Kollerics Barnabás, csapatkapitányunkkal, Perl Zoltánnal ült le, és kérdezte ki Őt részletesen a múltról, mikor, hogyan ismerte meg a sportot. Zozó beszélt kedvenc döntőjéről, sárga-fekete momentumáról és a jelenről. A podcast állandó műsorvezetője a kérdésekkel még érintette a jövőt, de abba is belekérdezett, hogy Zozó gondolkozik-e a tanári pályán?

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!