Ismét ellátogatunk egy, sőt a héten 2 helyi iskolába!

Duplázunk a héten!

Az idei szezonban már két iskolát látogattunk meg. Az első alkalommal a Gothard Jenő Általános Iskolában jártunk, ahol Keller Ákos, Kovács Benedek, Tanoh Dez András, és Matthew Tiby töltött el 2*45 percet.

A második „iskolanapunkon” az Oladi Általános Iskolában Antonio Jordano, Boris Barac és Takács Zsolt vettek részt a 2*45 perces beszélgetésen.

Hétfőn és szerdán 1-1 helyi iskola készülhet fel. A hetet a Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskolában kezdjük, ahol Stefan Pot, Dr. Laki Ádám és Krivacsevics Márkó ülnek be 1-1 angol, horvát, biológia és testnevelés órára.

A program legfontosabb célja, hogy a gyerekeknek élményt adjunk, egy lehetőséget, hogy testközelből megismerjék azokat, akiknek szombatonként szurkolni szoktak. Az iskola-látogatás másik feladata, hogy korosztálytól függően olyan témákról beszélgessünk velük, ami érdekli őket, és természetesen a közös játék sem maradhat el.

A hét közepén pedig a Szombathelyi Neumann János Általános Iskolába látogatunk el. A foglalkozáson Djordje Ilic, Németh Bálint és Tanoh Dez András vesznek részt. Az előző évben már találkoztunk a neumanosokkal, akkor párhuzamosan több órán is részt vettünk, idén viszont egy kisebb kérdezz-felelekre invitáltak meg az iskolai diákjai.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!